Oulussa tapahtuu!

Kirjaparkki lapsille Ritaharjussa

Lastenviikon aloitustapahtumana järjestämme Kirjaparkin kaikenikäisille lapsille maanantaina 14.11.2016 kello 16-19 Ritaharjun kirjastolla (Ritakierros 2).

Vanhemmatkin voivat jäädä nauttimaan kirjaston tunnelmasta, ääneen luettavista tarinoista ja piirtelemisestä, mutta jälkikasvun voi myös jättää turvallisin mielin Lastenliiton vapaaehtoisten hoiviin ja käydä itse vaikka ruokaostoksilla tai lenkillä sillä välin.

Lukeminen on hyvä harrastus ja sadut kantavat läpi elämän!

Katso tapahtuman Facebook-sivut täältä.


Lastenpäivän joulumyyjäiset

Tervetuloa joulusesongin ensimmäisiin myyjäisiin sunnuntaina 20.11.2016 kello 12-16 Ritaharjun koululle!
Kutsumme Lastenpäivän joulumyyjäisiin niin lapsia kuin aikuisia myymään omia tuotteita tai etsimään jotain ihanaa itselle tai ystävälle.
Tule myymään leivonnaisia, käsitöitä, askartelutuotteita, mitä vaan pukin konttiin sopivaa. Kirppispöydänkin voi pistää pystyyn.
Paikan päällä on puffetti, jossa myynnissä juoman ja syötävän lisäksi myös arpoja. Pääpalkintona on muhkea jouluinen herkkukori.

VARAA MYYNTIPAIKKASI ke 16.11. mennessä: charlotta.kittila@lastenliitto.fi. Paikan hinta 10 euroa maksetaan käteisellä paikan päällä. Tapahtuman kaikki tuotot menevät Kansallisen Lastenliiton kerhotoimintaan Oulussa.

Tervetuloa yksin, kaksin tai isommalla porukalla!

Katso tapahtuman Facebook-sivut täältä.


Kansallinen Lastenliitto – Pohjois-Pohjanmaan piirijärjestö ry